Winterdromen - Winterdreams

Marold EmmelkampLocation: Utrecht
Venue: Studio3, Weg naar Rhijnauwen 3, Utrecht
Cost: 75-90 euri

Dates & Times: 23 Dec 2017 to 23 Dec 2017  10:30 - 21:30


Movement Medicine WinterZonneWende Ceremonie


Rond de donkerste tijd van het jaar en het stiltepunt van het Levenswiel, komen we samen voor dans en  ceremonie. Een dag en avond Movement Medicine toegewijd aan Diep Dromen. Om terug te keren naar onze wortels; om het afgelopen jaar met dankbaarheid te laten gaan; om te luisteren hoe de wijsheid van onze cellen vertelt over Winterdromen en om ons te openen voor deze dromen.
 
We beginnen de dag met een krachtige en diepe Movement Medicine sessie om ieders lichaam, hart en mind voor te bereiden op de ceremonie; om oude verhalen van het afgelopen jaar te verteren en de geleerde lessen te integreren; we onderzoeken en omarmen waar we staan in ons leven op dit keerpunt van de seizoenen; we openen ons voor de Dreamtime en verbinden ons met de dromen die in het diepst van ons wezen bewegen.

Na de lunch, wanneer we steeds meer omhuld worden door de duisternis, gaan we in ceremonie. Om onze dromen te laten voeden door de Dromende Aarde-Moeder en te verbinden met Spirit; om onze intenties aan te scherpen; en om onze dankbaarheid voor de mogelijkheden van het nieuwe jaar en het Leven zelf te dansen. De ceremonie is gegrond in de teachings van de Movement Medicine Mesa.

Deze dag is een uitnodiging om terug te keren naar de wilde dromende natuur van jouw wortels; om datgene te voeden dat jouw verbinding met het leven in stand houdt; en om de vlam van jouw liefde en inspiratie op te doen laaien. Wees welkom!